logo el taller

EmpresaEl Taller

El Taller és una empresa dedicada a la fabricació de lámpares decoratives i disseny d'il·luminació per tot tipus d'espais i estils. Des de la seva fundació l'any 1970 per Josep Mª Baget i actualment dirigida per Jesús Baget, l'empresa s'ha adaptat als canvis de tendències i s'ha consolidat al sector de la il·luminació, fins arribar a ser a dia d'avui una empresa referent.

Som conscients que el nostre èxit radica a potenciar constantment la confiança dels nostres clients i Adreça assumeix el compromís amb la nostra Política de qualitat que ens permet la millora contínua per satisfer les seves necessitats i expectatives. Per aquest motiu realitzem de forma continuada un seguiment de les ofertes comercials, les últimes tendències i el millor servei postvenda.

Els nostres clients, entre els quals podem trobar des de decoradors freelance a cadenes hoteles, confien en nosaltres per la execució dels seus projectes d'il·luminació. Cal destacar el parc temàtic Port aventura, que requereix dissenys adaptats a cadascuna de les diferents àrees temàtiques.

Sense oblidar els nostres origens, fabriquem làmpares per particulars, donant un servei personalitzat des de la nostra botiga El Taller, situat en ple casc antic de la ciutat de Reus.

Descargar política de calidad

Els nostres certificats de qualitat

Els nostresServeis

Nuestros Clientes

cliente1
cliente1
cliente1
cliente1
cliente1
cliente1
cliente1
cliente1
cliente1
cliente1
cliente1
cliente1